Над 90 ученици от шест държави решават бизнес казуси в

...
Над 90 ученици от шест държави решават бизнес казуси в
Коментари Харесай

Ученици от шест държави решават бизнес казуси в Пловдив

Над 90 възпитаници от шест страни вземат решение бизнес проблеми в интернационалното съревнование Global Enterprise Challenge (GEC), което гостува за първи път в България. Това стана ясно на конференция в Международен панаир Пловдив, който е хазаин на конкуренцията, на 25 април 2018 година

Конкурсът е самодейност на Световната организация на образователните предприятия EUROPEN-PEN International.

Екипи с участници от разнообразни страни изследват проблеми от практиката на действителни предприятия, слагат експертна „ диагноза “, оферират решения и вършат презентация на резултатите, изясни Лорен Комт, президент на EUROPEN-PEN International. Конкурсните проблеми са готови от две български компании. Работният език е британски, а за първи път се употребява и френски. Така младежите демонстрират уменията си, добити в подготвителните компании в образованието по непознат език, добави Комт.

GEC е част от програмата на 21-ото издание на ревюто „ Млад бизнесмен “, познато и като „ ТФ фест “. Българският панаир на подготвителните компании е прочут с високото си качество, положителната организация и сериозната активност на участниците, съобщи Скот Митчел, изпълнителен шеф на EUROPEN-PEN International. Представители на мрежи на образователните предприятия от 12 страни ще участват на „ ТФ фест “, с цел да се срещнат с неговия опит, уточни той.

Тази година ще се показват 125 подготвителни компании на гимназисти и студенти от България, Люксембург, Румъния, Сърбия и Черна гора. Те ще показват своите компетентности по бизнес мениджмънт на 26 и 27 април в Международен панаир Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР