Над 70 000 билета вече са разпродадени за обединителния двубой

...
Над 70 000 билета вече са разпродадени за обединителния двубой
Коментари Харесай

Над 70 000 билета вече са продадени за Джошуа-Паркър

Над 70 000 билета към този момент са разпродадени за обединителния дуел в тежка категория сред Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) и Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО), който ще се организира на 31-ви март на стадион "Принсипалити " в уелската столица Кардиф.

За историческата борба сред Джошуа и Паркър, която ще бъде за коланите на IBF, IBO, WBA и WBO, са останали единствено билети на стойност от 670 лв. (300 паунда) и 1335 лв. (600 паунда).

От формалния сътрудник, който дава отговор за продажбата на билети оповестиха, че стеснен брой пропуски на цена от 90 лв. (40 паунда), 130 лв. (60 паунда) и 180 лв. (80 паунда) ще бъдат пуснати в продажба по обяд на 29-ти януари (понеделник).

Победителят в тази среща ще бъде единствено на една ръка разстояние от това да стане първият безспорен първенец в тежка категория след Ленъкс Люис, който стори това през към този момент далечната 1999-та година.

Антъни Джошуа ще се завърне на стадион "Принсипалити ", където през ноември надви над Карлос Такам посредством механически нокаут в 10-ия рунд, с цел да направи пета сполучлива отбрана на купата си на IBF и втора такава на купите на WBA и IBO, които лиши от Владимир Кличко през април предходната година.

Последната борба на Паркър също бе в Англия, като в нея той отбрани за повторно купата си на WBO, откакто надви над Хюи Фюри посредством съдийско решение през септември в Манчестър. 26-годишният спортист стана първият международен първенец по бокс на Нова Зеландия, когато завоюва купата на WBO през декември 2016-та година след победа над непобедения дотогава американо-мексиканец Анди Руиз в Окланд, Нова Зеландия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР