Над 60 полицая са получили различни наранявания по време на

...
Над 60 полицая са получили различни наранявания по време на
Коментари Харесай

Близо 60 полицая са ранени в Сиатъл по време на протест

Над 60 служителя на реда са получили разнообразни пострадвания по време на антирасисткия митинг в Сиатъл, заяви РИА Новости.
Протестът е прераснал в вълнения, съпроводени със конфликти сред протестиращите и чиновниците на реда. 47 стачкуващи са задържани.
По-рано беше обявено за към 45 арестувани и 21 ранени служители на реда. Полицията разгласи протичащото се в града за бунт.
"През деня са били ранени 59 служители на реда, един от тях е приет в болница. Раните варират от охлузвания до съществени изгаряния и разкъсан менискус.
Полицейските чиновници задържаха 47 души до края на митинга за набези, отвращение за разпространяване и възпрепятстване на полицейските дейности ", се споделя в изказване от полицейското ръководство.
На уеб страницата си полицията разгласява фотоси на ранените чиновници на реда и означи, че протестиращите са хвърляли по тях камъни и стъклени бутилки и дървени предмети. Някои служители на реда са потърпевши и от "взривни субстанции ".
Предишния ден полицията заяви, че протестиращите са запалили строително ремарке и структури на строящ се център за задържане на малолетни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР