Над 5000 са вече търговците, които продават стоките си през

...
Над 5000 са вече търговците, които продават стоките си през
Коментари Харесай

Над 5000 търговци продават вече през eMAG Marketplace

Над 5000 са към този момент търговците, които продават стоките си през на eMAG Marketplace в България. Онлайн платформата за търговия започва преди седем години и към днешна дата през нея се оферират над 2 милиона дейни артикули, като това носи добавена стойност по цялата икономическа верига.

Само за последната година трафикът на българския eMAG Marketplace е повишен с 14%, с осъществени 1,4 милиона поръчки. Средният растеж на приходите на търговците се е нараснал с 20%, а 29% от тях имат повече от удвоени доходи.

Данните бяха показани по време на третото издание на годишното събитие Sellers’ Day (Деня на търговците) на eMAG, извършено по-рано през тази седмица. То събра онлайн над 200 търговци на дребно от разнообразни промишлености, подготвени да работят в цифровата стопанска система и да развиват бизнеса си на национално и интернационално равнище. Те имаха опцията да се срещнат с проектите и тактиките на eMAG Marketplace, най-новите трендове в електронната търговия, съответстващи данни и прогрес, както и да получат потребни препоръки по какъв начин да разраснат своята активност в платформата.

Миналата година Платформата започва програмата Open Bulgaria, която предлага на дребните локални производители достъп до един от водещите канали за онлайн търговия у нас посредством стартиране на техните артикули за продажба в eMAG Marketplace при специфични условия. По този метод български производители, занаятчии и Неправителствени организации, отговарящи на избрани критерии, получиха опция да употребяват съвременен канал за продажби, предлагащ нахлуване на пазар с над един милион евентуални клиенти на онлайн платформата.

Функцията eMAG eCREDIT е друго изобретение, което разрешава на търговците да договарят непосредствено с клиентите опция да купуват артикули на комфортни за тях вноски единствено въз основа на онлайн утвърждение.

Бъдещите проекти включват разширение с нови продуктови категории и бърза и лесна интеграция на eMAG Marketplace Courier посредством специфичен интерфейс, който ще улесни ръководството на доставките и ще разреши клиентите да бъдат уведомявани автоматизирано по отношение на стадия на техните поръчки. Обявяването на предстоящото време за доставка на страниците на продуктите е още една функционалност, отговаряща на потребностите на потребителите.

Ще се улесни още повече достъпа до трансгранични продажби и ще се прибавят нови способи за доставки на поръчки.

Вече стартира и дейната подготовка за най-голямото комерсиално събитие за годината на платформата – eMAG Black Friday 2022. За търговците, които вземат участие в акцията, се приготвят специфични условия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР