Над 50 вида вкусни предложения могат да намерят почитателите на

...
Над 50 вида вкусни предложения могат да намерят почитателите на
Коментари Харесай

Алпийска кулинарна седмица започва в Lidl

Над 50 типа вкусни оферти могат да намерят феновете на интернационалната кухня във веригата

От през днешния ден започва новата тематична седмица на Lidl, които единствени оферират подбрани артикули от целия свят на своите клиенти.

До 20 февруари всички фенове на интернационалната кухня ще могат да опитат над 50 вкусни оферти от Алпите. Голяма част от продуктите идват и с детайлни предписания за тяхното ловко подготвяне, с цел да могат клиентите да се приближат оптимално до обичайна кухня на този район.

Кулинарното алпийско премеждие включва сурово сушена Шварцвалдска шунка и обичаен Баварски леберкез. Ценителите на млечните специалитети могат да открият във веригата селекцията сирена от Алгой, Алпийски район, прочут с производството точно на сирене.

Интернационалната софра се добавя и с обичайната фест бира, която може да бъде закупена и в комплект с “маскруг ” – типична немска халба, добила особена известност към Октоберфест, с размер от съвсем литър. Отделно клиентите могат да комбинират пенливото питие с деликатесния брецел с маасдамер и гауда, също характерен за Алпите.

Тематичните седмици на Lidl са съвършен метод за едно гастрономично странствуване по света, без да напущаме дома или страната. Разнообразието от кулинарни изкушения дава опция на всеки да се потопи в културата и обичаите на разнообразни страни и да се допре до тяхната кухня и присъщи усети.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР