Над 50% от мъжете на възраст между 40 и 70

...
Над 50% от мъжете на възраст между 40 и 70
Коментари Харесай

Вижте какво да направите, ако мъжът има проблеми с ерекцията

Над 50% от мъжете на възраст сред 40 и 70 години изпитват частична или цялостна еректилна дисфункция. Освен това казусът се задълбочава с възрастта. За благополучие, множеството от засегнатите господа могат да бъдат лекувани сполучливо.

Причините за проблеми с ерекцията
Има доста фактори, които могат да попречат на ерекцията. Първо, би трябвало да се изключи всякаква биологична причина, защото може да има органически проблем, който да е причина за неналичието на ерекция.
Най-честите аргументи за проблеми с ерекцията обаче са психически. Имайте поради, че високите равнища на стрес и тревога могат да повлияят на способността за приемане на ерекция.

Опитайте се да не се обвинявате
Проблемите с ерекцията рядко са свързани с това, че мъжът към този момент не намира партньорката си за привлекателна. Въпреки това дамите могат автоматизирано да стартират да мислят по този метод. Най-големият минус на този тип мислене е, че това усилва натиска за ерекция и обстановката става доста по-сложна. Ако се случва постоянно и се отразява отрицателно на връзката ви, би трябвало да потърсите професионална помощ. След като всяка здравна причина бъде изключена, психолог или сексолог ще ви помогне да разрешите обстановката.

Какво може да извършите?
Истината е, че и двамата би трябвало да работите дружно. Обединението може да бъде ключът към триумфа, изключително в случай че решите да потърсите терапия за лекуване на тази полова дисфункция.

Емоционален акомпанимент и одобряване
Трябва да подкрепяте колегата си. Трябва да се поставите на негово място, в случай че в действителност желаете да му помогнете. Ако се усеща подкрепени от вас и схваща, че това е проблем и за двама ви като двойка, това ще му помогне да повярва, че има решение. Само като приемете тази позиция, той ще може да остави настрани всевъзможни хрумвания, че ви е разочаровал. Знанието, че може да ви се довери, че не го съдите и че ще бъдете до него на всяка крачка от пътя, са извънредно значими фактори, когато става въпрос за ръководство на безпокойството му, което постоянно може да бъде причина за проблеми с ерекцията. Дори в случай че има биологична причина, стресът от проблем с ерекцията ще му аргументи доста тъга и може да се трансформира в много комплициран проблем.

Комуникацията е основна
Поддържането на открита, почтена връзка с огромна доза обич ще помогне за понижаване на възприятието му на безпокойствие и стрес, че казусът може да се появи още веднъж в бъдеще.

Изразете това, което чувствате
Говорете за това, което мислите и усещате. Често срещана неточност е да се преструвате, че нищо не се е случило и да не говорите за това. Това единствено усилва казуса. Вашият сътрудник не е гадателка. Той не знае какво минава през мозъка ви. Като мълчите, вие му давате опция да си показа какво може да си мислите. Това може да бъде в действителност нездравословно за него.

Винаги помнете, че би трябвало да говорите с обич, само че почтено.
Разбирането е от значително значение при решаването на сходни обстановки. „ Проявете самообладание и схващане. Животът е прекомерно къс, с цел да сме отмъстителни или злонамерени. ”
Филипс Брукс

Запомнете: сексуалността е доста повече от сексуален акт
За доста двойки сексуалността е лимитирана до акта на навлизане, само че истината е, че тя отива доста по-далеч. Всъщност сексуалността е обширна и богата. Наистина има други форми на изложение, на които и двамата може да се насладите, даже повече от половия акт. Например любовната игра, ласките, масажите, потреблението на секс играчки могат да оказват помощ за обновяване на половия живот на всяка двойка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР