Над 4 340 000 са потвърдените случаи на коронавирус в

...
Над 4 340 000 са потвърдените случаи на коронавирус в
Коментари Харесай

Над 4 340 000 души с коронавирус в света, близо 293 000 починали

Над 4 340 000 са доказаните случаи на ковид в света, а близо 293 000 са умрелите. Над 1 602 000 са излекуваните хора.

Сред най-тежко засегнатите страни са Съединените щати, Испания, Русия и Англия. В доста страни стартира облекчение на ограниченията, наложени поради битката с Ковид-19.

В Съединените щати, се чака до август месец 147 000 души да станат жертва на вируса. Един от водещите специалисти по инфекциозни заболявания към Белия дом, доктор Антъни Фаучи, предизвести за " излишно страдалчество и гибел ", в случай че страната бъде отворена прекомерно рано.

Англия позволява от през днешния ден на жителите си да излизат на открито за спорт или разходки в публични паркове. Хората, които живеят дружно, към този момент ще могат да прекарват време навън със свои познати, другари или родственици, които живеят на различен адрес. От през днешния ден стартират работа строителните компании и разнообразни браншове на индустрията. Властите приканват допустимо минимум да се употребява публичният превоз. Мерките се смекчават единствено в Англия, само че към този момент не и в Шотландия, Уелс и Северна Ирландия.

Австрия има намерение да смекчи част от граничния надзор с Швейцария до няколко дни, а всички контролни ограничения по границата би трябвало да бъдат анулирани до юни.

Португалия възнамерява след месец да отвори хотелите и плажовете. Страната мощно се нуждае от приходите от този бранш.

Днес Европейска комисия би трябвало да издаде инструкции и рекомендации към туристическия отрасъл, с цел да стане ясно по кое време и по какъв начин ще може да се пътува сред страните членки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР