Над 3 млн. лева по първоначални изчисления ще струва ремонтът

...
Над 3 млн. лева по първоначални изчисления ще струва ремонтът
Коментари Харесай

3 млн. лв. щети само по улиците на Мизия след пороя

Над 3 млн. лв. по първични калкулации ще коства ремонтът на улиците в Мизия, които бяха отнесени от невиждания проливен дъжд.

В момента тече почистването на пътните артерии от наносите. Впоследствие ще бъдат покрити с трошен камък, с цел да се обезпечи от малко малко естествената им проходимост. Асфалтиране обаче ще се направи едвам откакто се построи дъждовна канализация.
Премиерът разпореди незабавно да стартира асфалтирането на разрушените от дъжда улици Ремонтите би трябвало да стартират още през днешния ден
„ Ако сложим асфалт, в случай че най-важното съгласно жителите, с които ще приказваме по-късно, е асфалта, а не оправим канализацията, след месеци, може би година, ще стигнем до същото нещо, тъй че е хубаво да решим световно казуса, дълготрайно, а не палиативно”, сподели строителният министър Николай Нанков.

Той съобщи още, че компрометираните в резултат на високи води ремонтни действия по преливника на язовир " Рогозен едно " ще бъдат възобновени за сметка на компанията – реализатор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР