Над 27 хиляди нарушения по пътищата у нас са установили

...
Над 27 хиляди нарушения по пътищата у нас са установили
Коментари Харесай

В спецоперация: КАТ хвана 27 000 нарушители на пътя за десет дни

Над 27 хиляди нарушавания по пътищата у нас са открили от "Пътна полиция " в границите на интервенция, която се е провела в границите на 10 дни в края на февруари и началото на март в цялата страна. Лъчезар Близнаков от Пътна полиция заяви за някои фрапиращи случаи на нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата.

Засечен еводач на автомобил, карал със 148 километра в час на първокачествен път край Бургас при позволени 50 км/час. А точно на националния празник 3-ти март камерите на “Пътна полиция” са снимали различен водач с 210 км/час на автомагистрала „ Тракия “. За нарушаванията са формирани електронни фишове, съобщи "Телеграф.бг ".

“Има доста случаи с превишение над 50 км/ч над ограничаването в обитаеми места, на пътища, конструирани за ниски скорости. На рискови места за придвижване с такава скорост. 231 са случаите на приложимост на алкохол от водачите на МПС, 82 - са случаите на наркотични субстанции единствено за 10 дни. При използването на алкохол има случай на 3,26 на централизация на алкохол”, сподели Лъчезар Близнаков, отдел “Пътна полиция”, ГДНП.

По време на акцията са формирани общо 4125 акта за открити административни нарушавания (АУАН) и 23 000 фиша.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР