Над 27 000 човека в България, Чехия, Словакия, Гърция, Румъния,

...
Над 27 000 човека в България, Чехия, Словакия, Гърция, Румъния,
Коментари Харесай

Европейци искат леопардовият принт и сандалите с чорапи да изчезнат от гардероба -

Над 27 000 индивида в България, Чехия, Словакия, Гърция, Румъния, Унгария, Хърватия, Словения и Испания са дали отговор на въпроса " Кои привички и трендове желаете да изчезнaт от женските и мъжките дрешници? ". Инициативата е на платформата Glami.



ПРИ ЖЕНИТЕ

Белите чорапи с черни обувки

През последните години, с повишената известност на суинг танците, още веднъж се появи една наклонност - носенето на бели чорапи с черни обувки. Макар да се вписва в модерните винтидж течения, тя е класирана като най-нежеланата измежду дамите, до момента в който мъжете я класират на второ място в избора си.

Втората най-непопулярна наклонност е чорапогащник, носен с отворени обувки. Въпреки че тя настойчиво се стартира на стилните сцени, мъжете и дамите, настояват че не им харесва нито да я носят, нито пък да я виждат върху някой различен!

Завръщането на 90-те

Модата от 90-те години се завърна триумфално по подиумите и улиците, само че дънките с ниска талия, които поп звездите от близкото минало разпространяваха, наподобява би трябвало да останат единствено в албумите със фотоси. Жените ги класират като третия най-неподходящ за носене фешън продукт. Мъжете пък избират необятните облекла като петата минимум обичана наклонност, без значение какъв брой съвременни са те в днешно време.

Животинските принтове

От мързеливата брачна половинка Пеги в сериала " Женени с деца " до редица известни италиански дизайнери, леопардовият принт завладява модата от десетилетия. За европейските мъже обаче той е най-непопулярният за дамско облекло, а дамите също го слагат в топ 5 в листата си с антитенденции.

Антикласацията приключва с други две деветдесетарски трендове, изключително известни измежду младежите - кроп топове и чанти през кръста (диагоналки).



ПРИ МЪЖЕТЕ

Сандали с чорапи

Mилиони хора ги носят. Мъжете ги смятат за комфортни, лесни за носене и даже съвременни. Сандалите с чорапи са най-нежеланата фешън наклонност на всички времена. И мъжете, и дамите, не желаят в никакъв случай повече да виждат този тренд. Високите памучни чорапи, носени с мокасини, може да са емблематични за спретнатия жанр на бащите, само че през днешния ден те наподобяват ретро и са много непопулярни, по тази причина са определени като втората минимум обичана фешън наклонност. Може да наподобяват ужасно на голф игрището, само че не и за различен мотив.

Ланец към врата

Хип-хопът има огромно въздействие в стилната промишленост в последните няколко години. Много мъже избират златните бижута като ланци, синджири или пръстени, с които да завършат тоалетите си - наклонност, произлизаща от хип-хоп културата. Мъжете може да считат тази наклонност за готина, само че дамите наподобява не са ѝ почитатели.

Бельо под бански

Без значение какъв брой напреднала е стилната промишленост в изработването на комфортни мъжки бански, наподобява, че бельото, носено под тях, е една от тези трендове, които потребителите обичат да носят, само че също по този начин ненавиждат да виждат. И мъжете, и дамите, я класират в топ 5 на най-нежеланите.

Crocs

От градината напряко на стилните сцени на марки като Balenciaga, чехлите Crocs постоянно ще бъдат обект на полемика. Трябва ли да се носят като ежедневни обувки? Или пък би трябвало да останат единствено за домашни действия като градинарството?...

Антисписъкът при мъжете приключва, както при дамите, с наклонност от 90-те - чанта през кръста (диагоналка). Макар да я виждаме при съвсем всеки младеж през днешния ден и да е доста комфортно решение за мъжете, защото могат да поберат телефон, портфейл и ключове в нея, тази наклонност към момента е топ 5 на антинтенденциите за мъже.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР