Над 20 свидетели и вещи лица са призовани днес да

...
Над 20 свидетели и вещи лица са призовани днес да
Коментари Харесай

Над 20 дават показания за блудство с дете

Над 20 очевидци и движимости лица са призовани през днешния ден да дават показания за блудничество с 12-годишно момиче. Делото е в Харманлийския областен съд. Пред Темида е изправен 73-годишният Касим Османов.
Старецът бе задържан през април м.г. с по-тежко обвиняване, че е изнасилил 1малолетната. Впоследствие обаче прокуратурата преквалифицира обвиняването против Касим в по-леко - за блудничество с лице ненавършило 14 години. Ако виновността на възрастния мъж бъде потвърдена пред Темида, плануваното наказване е от 2 до 8 години затвор.
Според проверяващите възрастният мъж от маджаровското село Долни Главанак заплашил с нож и завлякъл принудително в къщата си детето, което играело пред дома му. Родителите на малолетната жертва са дървосекачи, които работили в региона. 
В началото на предишното лято Османов даде втора ДНК проба. Тя беше взета по искане на проверяващ служител на реда от Харманли. Процедурата се наложила, откакто бил сплескан етикет с името на обвинения от първия тест, преди да бъде проучен. Тогава от арестувания под стража дядо беше конфискувана епителна тъкан отвътре на бузата му.
На 7 декември м.г. пенсионерът бе пуснат от следствения арест против гаранция от 1000 лева Тогава 3-членният състав на Хасковския областен съд взе под внимание значителните промени на събитията по случая с Касим Османов./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР