Над 20 автобуса и тира бяха проверени при специализирана полицейска

...
Над 20 автобуса и тира бяха проверени при специализирана полицейска
Коментари Харесай

Контролните органи не откриха тирове и автобуси - нарушители на АМ Тракия

Над 20 рейса и тира бяха тествани при профилирана полицейска акция на автомагистрала „ Тракия “ край Пловдив. Служители на полицията, автомобилната ревизия, на пътна инфраструктура и митницата ревизираха водачите на тежки транспортни средства на 155-и км на Автомагистрала „ Тракия “ край Белозем.

Няма нито едно засечено нарушаване – заяви основен контрольор Йордан Милушев, шеф на „ Пътна полиция “ в Пловдив. Той посочи, че проверяващите имат подготвеност да реагират, в случай че се натъкнат на транспорт на мигранти.

Милушев добави, че сходни акции ще се проведат още 6 пъти до края на годината, като общите дейности на другите служби още веднъж ще бъдат координирани.

От записаните общо 337 произшествия от началото на годината в страната, в 37 от тях са взели присъединяване тирове или рейсове или относителният им дял е 10-12 %. При тези пътни произшествия са починали 2-ма души, а са ранени 44. Това демонстрира високия дял на присъединяване на тежките транспортни средства в пътно-транспортните катастрофи – акцентира началникът на Пътна полиция в Пловдив основен контрольор Йордан Милушев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР