Над 120 килограма чист кокаин -рекордна до момента пратка, установявана

...
Над 120 килограма чист кокаин -рекордна до момента пратка, установявана
Коментари Харесай

Рекордно количество кокаин в пратка с банани открито в складове в Бургас

Над 120 кг чист кокаин -рекордна досега пратка, установявана в България бяха открити инцидентно в хранилища в Бургас. Наркотикът бил част от огромни количества банани, доставени от чужбина за нашия пазар преди повече от месец. Служител в локален склад инцидентно се натъкнал на опиата и незабавно бил подаден сигнал в полицията.  

Пратката пристигнала в Бургас преди повече от 40 дни, бананите са признати в склада на „ Интер цитрус “ ООД, след което са ескортирани до друга точка в България, където са оставени да зреят  - при най-хубавите условия, с цел да се извърши този развой. Това била нормалната процедура и се прилагала от години, заяви бургаското издание Флагман.бг.

Преди няколко дни кашоните още веднъж били върнати в Бургас, с цел да бъдат готови за пускането им в магазинната мрежа.

Служител на склада, който е сортирал продукцията преди тя да мине крайна инспекция, се натъкнал тази заран на дрогата, която била в кашони, прикрита единствено от ред банани от горната страна. На този стадий се допуска, че опиатът е попаднал инцидентно в България, а най-куриозното е, че повече от месец е разнасян от склад на склад преди да бъде открит.

Очаква се по-късно прокуратурата и Министерство на вътрешните работи да излязат с повече подробности  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР