Над 1000 зрители се очаква да подкрепят Хебър в историческото

...
Над 1000 зрители се очаква да подкрепят Хебър в историческото
Коментари Харесай

Пълна зала ще подкрепя Хебър срещу шампионите

Над 1000 фенове се чака да поддържат Хебър в историческото първо домакинство на клуба в Суперлигата на България по волейбол. Тимът от Пазарджик се завърна в елита след 18 години неявяване, а през днешния ден ще се изправи против първенците от Нефтохимик. Двубоят от 18:30 часа в зала „ Васил Левски” се чака с голям интерес, като залата се чака да бъде съвсем цялостна.
 Нефтохимик сграбчи Суперкупата на България @@@
Това е в резултат на три аргументи – първото домакинство от сезон 1998/99 насам, противникът, в лицето на водения от Найден Найденов отбор на бургазлии, както и успеха на тигрите над Миньор в Перник с 3:0 предходната седмица на старта на новата акция.

" Тема Спорт "

Другият дуел, който се чака с високо неспокойствие, е този в Добрич в събота. Там носителят на Купата на България ще се изправи против сребърните медалисти от предишния сезон ЦСКА. За Добруджа се чака в игра да се появи националът Велизар Чернокожев, който се завърна, откакто разтрогна с отбора си в Иран. Според разнообразни клюки, месечната заплата на диагонала възлиза на 10 хиляди евро, като ще бъде покрита от няколко локални предприемачи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР