Над 100 водещи компании ще представят възможности за кариерно развитие

...
Над 100 водещи компании ще представят възможности за кариерно развитие
Коментари Харесай

Над 100 компании ще участват във форума „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“

Над 100 водещи компании ще показват благоприятни условия за кариерно развиване и професионално израстване по време на 13-то издание на форума „ Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг “ 2022 година

За поредна година събитието ще се организира в четири университетски града – София, Пловдив, Варна и Габрово и виртуално на профилирана платформа. Форумът дава опция на студенти и експерти, които търсят кариерно развиване в региона на осведомителните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг промишлеността, да се срещнат с водещите компании в секторите и да открият своето ново работно място или късмет за присъединяване в стажантска стратегия.

Очакванията на уредниците от компанията за сложни HR услуги JobTiger е форумът да бъде посетен от близо 2500 студенти, млади и опитни експерти. Министерството на труда и обществената политика е сътрудник на събитието. Заместник-министър Наталия Ефремова ще взе участие в откриващия кариерен конгрес в София на 11 октомври.

Търсещите кариерно развиване ще могат да се срещнат с представителите на най-динамично разрастващите се сектори в България и по време на виртуалния ден на форума на 13 октомври, както и при провеждането му в Пловдив – 18 октомври, Варна – 20 октомври и Габрово – 25 октомври.

Регистрацията за участници е безвъзмездна и лесна: . За първи път тази година със ScanFactor: регистрацията за присъствени събития дава опция непосредствено за шерване на CV с работодатели – оптимално елементарно и с още по-голям късмет за посетителите да се откроят.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР