Над 100 състезатели от над 15 държави ще вземат участие

...
Над 100 състезатели от над 15 държави ще вземат участие
Коментари Харесай

Бургас ще приеме турнир до 16 години от Тенис Европа

Над 100 състезатели от над 15 страни ще вземат присъединяване в шампионата за юноши и девойки до 16 година от трета категория на Тенис Европа " OXYCOM CUP ". В конкуренцията ще вземат присъединяване най-хубавите тенисисти от България и състезатели от Сърбия, Испания, Англия, Румъния, Полша, Естония, Германия, Италия, Франция, Латвия, Словения, Кипър, Русия, Австрия и други.

Турнирът се реализира от Тенис Клуб " Авеню " със съдействието на Българска Федерация по Тенис, както и с поддръжката на спонсори и медийни сътрудници.

" ОXYCOM CUP " ще се организира сред 11-ти и 17-ти декември 2023 година на кортовете на Тенис клуб " Авеню ". Кортовете се намират в гр Бургас и съставляват закрито оборудване с три твърди корта. Базата на Тенис клуб " Авеню " има в допълнение 8 клей корта, фитнес, магазин, зона за отдих, детска площадка, паркинг и всички нужни условия за провеждането на висок клас шампионати.

Във времето бургаският клуб затвърди позицията си на водещ клуб в България, организирайки голям брой държавни, районни и интернационалните шампионати.

В допълнение Тенис клуб " Авеню " е водещ клуб в България във връзка с работа с деца, развиване и одобряване на тези деца като сполучливи тенисисти и персони.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР