Начините, по които можеш да кажеш или покажеш на някого,

...
Начините, по които можеш да кажеш или покажеш на някого,
Коментари Харесай

Ето 10 неща, които мъжете казват, когато наистина ви харесват

Начините, по които можеш да кажеш или покажеш на някого, че го харесваш, са доста. Както дамите, по този начин и мъжете имат своя боеприпас от способи да показват възприятията и благосклонностите си. Когато един мъж в действителност харесва една жена, той ще ѝ го покаже освен с дейности, само че и с думи. Има някои неща, които един мъж би споделил единствено в случай че ви харесва. Той ще ви го каже в диалог или ще ви го напише в известие. Това са техните сигнали и способи да покажат, че желаят ясно да разберете, че ви харесват.

1. „ Това ми припомня на теб “.
Това изречение демонстрира, че мъжът мисли за вас. Той се сеща за обстановки с вас, споделени моменти, неща, които сте споделили и които му припомнят за вас в дадената обстановка. Този метод е внимателен, неагресивен и е по-скоро присъщ за мъже, които не са алфа и които имат лек боязън от отменяне и пострадване. По-скоро е намек, с който да ви подскажат, че имат благосклонности към вас.

2. „ Мога да ти оказа помощ с това “.
Мъжете обичат да са нужни. За тях е значимо да знаят, че могат да оказват помощ на дамите, да поемат част от тежестта, с която нежният пол се сблъсква. Кодирано е в природата им да се притичват на помощ, когато една дама има потребност от това, въпреки да не става въпрос за кой знае какъв брой тежка задача. Мъж, който ви харесва или е влюбен във вас ще предложи помощта си.

3. „ Изглеждаш ужасно “.
Ако той ви каже, че изглеждате ужасно, не се замисляйте дали е от вежливост или не – това е метод да ви покаже, че ви харесва. Обърнете внимание на комплиментите, които прави. Те приказват красноречиво.

4. „ Говорех с майка ми… “.
При това изречение има два разновидността – или да ви счита за добра другарка, с която да показа, или ви харесва същински и желае да е по-искрен, непосредствен с вас. Мъжете не включват в диалозите околните членове на фамилията си пред кого да е. Когато един мъж заприказва за това какво е споделил с майка си пред жена, това нормално е сигнал, че тази жена е специфична за него.

5. „ Ядосан съм/ гневен съм/ обезпокоен съм за… “ .
Мъжете не споделят инцидентно информация за неща, които са ги ядосали или тормозили. Това са страсти, които нормално се споделят единствено пред хора, на които държат или които харесват. Ако мъж ви каже, че изпитва яд или се опасява за нещо, това е един тип открехване на вратата към неговата емоционалност и накърнимост, които нормално са сигнал за непосредственост.

6. „ Къде беше? Какво правиш? “.
Когато мъжете задават такива въпроси, те ви демонстрират, че имат интерес към вас. Чудят се какво вършиме в свободното си време, когато не са ви виждали. Искат да ви покажат, че сте значими за тях, че не сте им безразлични. От целия диалог ще си проличи дали това е любовен въпрос или е просто другарски диалог от вежливост.

7. „ Забелязах те да… “.
Това още веднъж е метод мъжът да ви покаже, че сте отличаваща се за него. Забелязва елементи от облеклото, външния ви тип или елементи от държанието ви, реакциите ви. Щом ги разяснява, това е още по-явен знак, че ви харесва и ви проучва.

8. „ Липсваш ми “.
Ако ви каже, че му липсвате, това е безспорен знак, че ви харесва. Въпреки че известното разбиране е, че мъжете не са толкоз чувствителни и не споделят такива неща с дамите, които харесват, това не е по този начин.

9. „ Ще бъда до теб “.
Това е не просто индикатор за това, че мъж ви харесва, а може да е напряко пояснение в обич. Когато един мъж ви харесва или е влюбен във вас, той ще ви предложи рамото си, ще ви бъде опора, ще желае да е до вас в сложен миг.

10. Измислил ви е прякор или галено име.
Когато мъжът желае да ви покаже, че ви харесва, той ще заобикаля да ви назовава с цялото ви име. Вместо това ще откри метод да се приближи прочувствено до вас, като съкрати дистанцията с галено име или с прякор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР