Начинът, по който новия проект (б.р. коалицията „Продължаваме промяната“ на

...
Начинът, по който новия проект (б.р. коалицията „Продължаваме промяната“ на
Коментари Харесай

Вигенин: „Продължаваме промяната“ е бизнес проект

Начинът, по който новия план (б.р. обединението „ Продължаваме промяната “ на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев) беше показан първоначално сътвори известни съмнения измежду нашите членове, че надали не президентът се отхвърля от Българска социалистическа партия.

Това съобщи в студиото на „ Тази заран “ Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия.

„ Последните дни дадоха ясно да се разбере, че този план е не е основан от Румен Радев. Струва ми се, че колкото повече минава времето, толкоз повече наподобява, че това е просто бизнес план, който ще бъде регистриран по Закона за политическите партии. Това е едно акционерно сдружение, което сега набира капитал “, добави той.

По думите му присъединяване на Петков и Василев в служебния кабинет е било употребявано да натрупат известност и да си вършат пиар.

“За мен постоянно е стоял въпросът за какво е това бързане да се направи, защото образуването на една политическа партия изисква време и ясни принципи”, сподели Вигенин.

Депутатът от Българска социалистическа партия съобщи, че партията изрично стои зад кандидатурата на Румен Радев и се надява, че по този метод към този момент дефинитивно са затворили всички спекулации, които са вървели в последните месеци.

„ Няма да се опитваме да слагаме Радев в „ тесни партийни облекла “. Той заслужава нашата поддръжка “, добави Вигенин.

Тази вечер ще бъде разгласен Инициативния комитет за издигане на кандидатурата на Румен Радев за президент, както и неговия ръководител.

„ Комитетът е на първо място знак към обществото по тази причина, че президентът Радев продължава да бъде партийно необвързана фигура, а човек, който сподели, че има качествата да води страната. Огромната част от локалните структури на Българска социалистическа партия поддържат Румен Радев и Илияна Йотова. Разбира се, в някои структури има и други имена, които са изпратени към националното управление, само че преобладаващата поддръжка е за Радев “, добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР