Началото на учебната година наближава не само за обикновените деца,

...
Началото на учебната година наближава не само за обикновените деца,
Коментари Харесай

Ново начало за внучката на кралица Елизабет

Началото на образователната година наближава освен за елементарните деца, само че и за потомците на кралските фамилии на Европа. След като стана ясно решението, което датските принц Фредерик и принцеса Мери са взели за образованието на децата си, в този момент научаваме вест от британския кралски двор.
 Принц Фредерик, принцеса Мери, принц Кристиян, принцеса Изабела и кои са новите им учебни заведения
Трудното решение на датското кралско семейство

Къде ще учат децата им

18-годишната лейди Луиз постъпва в университета " Сейнт Андрюс " в Шотландия.

Там дъщерята на принц Едуард - най-малкият наследник на кралица Елизабет, и брачната половинка му Софи, ще учи британска литература. От People разкриват, че тя е приключила с висок триумф учебно заведение.
 Снимка 569861

И допълват, че " Сейнт Андрюс " има особено значение за цялото семейство - там са учили принц Уилям и Кейт Мидълтън, когато са се срещнали. А дребната Луиз е била шаферка на сватбата им през 2011 година
 Снимка 569859

" Не бих я насилвала, само че в случай че желае, ще се веселя да учи в университет. Много е интелигентна ", разяснява майката на лейди Луиз в изявление за Sunday Times. Дъщеря й има и друга пристрастеност - язденето и надпреварите с файтони, които е наследила от дядо си, починалият принц Филип.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР