Началото на новия тенис сезон беше дадено през вчерашния ден,

...
Началото на новия тенис сезон беше дадено през вчерашния ден,
Коментари Харесай

Хюит за отказването на Кирьос: Никой не знаеше; дори не ми отговори на съобщението

Началото на новия тенис сезон беше обещано през вчерашния ден, а по традиция най-хубавите тенисисти стартират новата си акция на австралийска земя. Там сега тече смесеното отборно съревнование United Cup, където можем да забележим огромна част от топ тенисистите на планетата, но локалните почитатели несъмнено има от какво да недоволстват, откакто Ник Кирьос се отхвърли от присъединяване единствено часове преди старта на събитието. Изглежда пък, че финалистът от Уимбълдън даже не си е направил труд да осведоми своя капитан Лейтън Хюит, който не скри гнева си от получилата се обстановка и изобличи Кирьос пред медиите в последната си конференция, която се организира директно след загубата на Австралия от отбора на Англия:

" Всички бяхме в една и съща лодка, защото не знаех нищо повече от играчите. Беше в действителност неприятно за нас и Ник несъмнено би трябвало да работи над проблемите си с връзката, тъй като е едно, когато става въпрос за присъединяване му в някоя конкуренция на сингъл, само че напълно различен, щом е част от тим. Целият ни подготвителен развой и предварителни проекти бяха разрушени на части, а мъжете ни трябваше в последния миг да се приготвят за мачове с разнообразни противници.

Истината е, че той даже не ми отговори на известието, когато го попитах какво се случи и за какво отсъства. Не желая по никакъв метод да упреквам Алекс Де Минор за загубата му от Нори довечера. Изключително горделив съм от това момче, което постоянно е държало да играе за Австралия и чакам да го забележим надалеч по-силен след няколко дни, когато ще излезе на корта против Рафа Надал, а за какво не и да го победи. Не желая да се извинявам, само че за тима беше в действителност мъчно да нямаме никаква визия какво се случва през последните 24 часа " - приключи някогашният лидер в международната класация.

Източник: Tennis Majors

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР