Началото на новия сезон бе поставено с отборното състезание United

...
Началото на новия сезон бе поставено с отборното състезание United
Коментари Харесай

Програма за неделя: Джокович в битка за титла №92; става ясeн шампионът на United Cup

Началото на новия сезон бе сложено с отборното съревнование United Cup, както и шампионата от категория АТР 250 в Аделаида, като в неделния ден следва да станат ясни и първенците в посочените съревнования. Финалът в Аделаида ще опълчи един против различен Новак Джокович и Себастиан Корда, до момента в който трофеят от първото издание на United Cup ще стане владеене на Съединени американски щати или Италия.

Джокович, който няма загуба на австралийска земя от 2018 година насам, ще излезе на корта в търсене на своята 92-ра професионална купа, до момента в който 22-годишният Корда ще опита да завоюва едвам втория си АТР трофей след триумфа си в Парма през 2021-ва. Това ще бъде първа публична среща сред двамата тенисисти и ще започва след края на финалния дуел при дамите сред Арина Сабаленка и Линда Носкова, като предстоящото ѝ начало е не преди 09:30 часа българско време.

Програмата за неделя в Аделаида:

Централен корт (начало 05:30 часа):

1. Лойд Гласпул/Хари Хелиовара - Джейми Мъри/Майкъл Винъс

2. Линда Носкова - Арина Сабаленка (не преди 07:30 часа)

3. Новак Джокович - Себастиан Корда (не преди 09:30 часа)

По същото време ще се организира и заключителният мач на United Cup, който ще опълчи един против различен тимовете на Съединени американски щати и Италия. Американците са абсолютният доминант в конкуренцията през тази година, имайки изгубени едвам 2 от общо 20 изиграни дуела. От своя страна, италианците не могат да се похвалят с толкоз безапелационен резултат, защото са позволили проваляне в 5 свои срещи, само че пък в хода на шампионата нееднократно демонстрираха уменията си да се оправят със усложненията, тъй че можем да сме уверени, че ни чака доста завладяващ край.

Програмата за неделя на United Cup:

Съединени американски щати - Италия (начало 04:00 часа):

1. Джесика Пегула - Мартина Тревизан

2. Франсис Тиафо - Лоренцо Музети

3. Тейлър Фриц - Матео Беретини (не преди 08:30 часа)

4. Мадисън Кийс - Лучия Брондзети

5. Джесика Пегула/Тейлър Фриц - Мартина Тревизан/Матео Беретини

 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР