Началото на месеца е време за размисъл и личностно преоткриване.

...
Началото на месеца е време за размисъл и личностно преоткриване.
Коментари Харесай

Деви, ето какво казва вашият таро хороскоп за ноември

Началото на месеца е време за размисъл и личностно преоткриване. Потърсете решение на значими проблеми от предишното си. Само по този начин можете да ги преодолеете и да покажете на всички вашата мощ и самостоятелност. Фокусирайте се върху нещата, които желаете. Бъдете самодейни, изобретателни и се постарайте да създавате положително усещане у хората.

Грози ви интервал на душевни терзания и самообвинения. Животът ви ще се преобърне. Ще се наложи да се лишавате или да жертвате нещо скъпо. Бездействието и примирението няма да ви оказват помощ. Трябва ви кураж, размисъл и диалог с околните хора. Това ще ви помогне да предприемете най-правилните дейности.

 таро

Ще се наложи да извършите противен компромис, с цел да намалите равнищата на стрес в живота си. Имате навика да бъдете нетърпеливи и да очаквате всичко да се случва незабавно. Не прибързвайте и не рискувайте този месец. Опитайте се да успокоите темперамента си.

Постарайте се този месец да запазвате хладнокръвие. Не се правете, че можете и разбирате всичко и не преживявайте толкоз прочувствено дребни проблеми. Това ще ви спести доста спорове и ще ви помогне да изградите по-добри връзки с близките.
Деви, време е да действате ‍

Имате доста огромни благоприятни условия и капацитет, само че на този стадий не може да се разчита на вас. Опитайте се да се преборите с мързела.

В края на месеца си позволете да бъдете егоисти и се поглезете уместно.

 

Автор: Мира Маринова
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР