Началото на инициативата Чета, следователно съм поставя издателство Изток-Запад. Тя

...
Началото на инициативата Чета, следователно съм поставя издателство Изток-Запад. Тя
Коментари Харесай

Четенето е лекът

Началото на самодейността " Чета, затова съм " слага издателство " Изток-Запад ". Тя цели да стигне до децата и до възрастните; до тези, за които четенето е метод на живот, само че и до тези, за които то е отживялост. Да подсети, че в този век на изпразнени от наличие действия книгите стават последно леговище на личността в нейната уникалност. Че думите не са просто съчетания от букви, а ни дават опция да открием най-важното: знания и полезности, душевността и полетата на човешкия дух.

Огледайте се! Дефицитът на смисъл е на всички места към нас. Той е разследване от подмяната на полезности, от неналичието и неразбирането на хрумвания. Четенето е лекът. То поражда смисъл и подарява вяра, молят основателите. По техните думи първата стъпка е да открият българските компании, подготвени да основат библиотеки на работното място. Книгите в тях ще може да бъдат вземани и четени от всеки чиновник. Целта е да се откри директен път към всeки, за който четенето е същински другар.

До момента акцията са подкрепили известни персони от разнообразни области на науката, културата, образованието, стопанската система, медицината и други, както и редица медии и компании.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР