Началникът на Ортопедичното отделение в МБАЛ – Пазарджик д-р Йовко

...
Началникът на Ортопедичното отделение в МБАЛ – Пазарджик д-р Йовко
Коментари Харесай

Ортопедични прегледи в МБАЛ - Пазарджик всеки понеделник

Началникът на Ортопедичното поделение в МБАЛ – Пазарджик доктор Йовко Червенков ще прави ежеседмични прегледи за тазобедрено ендопротезиране и колянно ендопротезиране, профилактика на халукс валгус, както и други болести, свързани със ставни проблеми, оповестиха от лечебното заведение.

„ Все повече пациенти избират Отделението по Ортопедия и травматология на МБАЛ - Пазарджик за промяна на тазобедрена и колянна става. Работим с висококачествени американски импланти. Качеството на имплантите, с които правим всяко ендопротезиране, е от изключителна значимост за продължителността на “живота ” на импланта след слагането му, за натоварването, което имплантът понася с времето, както и за свободата на придвижвания, които обезпечава на пациента с течение на годините “, изясни доктор Червенков.

По думите му натоварването на екипа на отделението е огромно, тъй като експертите в него са търсени и желани от пациентите.

Д-р Червенков ще продължи да съветва и пациенти, които желаят обзор при него.

Ортопедичните прегледи са платени и се организират всеки понеделник от 13 до 19 ч. в приемния кабинет на Отделението по ортопедия и травматология на болничното заведение.

Записванията за обзор при доктор Червенков се одобряват всеки работен ден от 07:30 до 15:00 на тел. 0899000044, прецизират от лечебното заведение.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР