Началникът на кабинета „Петков” смята, че щом срещу нея, премиера

...
Началникът на кабинета „Петков” смята, че щом срещу нея, премиера
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Нямам опита, за да въртя цяла държава на пръста си

Началникът на кабинета „ Петков” счита, че щом против нея, премиера и вицето Василев се тиражират толкоз неистини по медиите, значи, че това, което те вършат, е значимо

" Нямам опита, с цел да въртя цяла страна на пръста си, както ме упрекват ", разяснява през днешния ден в предаването " Въпросите " по TV1 Лена Бориславова.

Началничката на кабинета " Петков " счита, че щом против нея, премиера и вицето Василев се тиражират толкоз неистини по медиите, значи, че това, което те вършат, е значимо.

Лена Бориславова акцентира, че всички решения в досегашната четворна ръководеща коалиция са били взимани от няколко души, а при опция - и в необятен политически формат.

Тя изрази страдание, че ръководството е предизвикало сегашната неустойчивост на хората, само че изрази мнение, че тя е била нужна, " тъй като смъква маски и демонстрира кой на какво е подготвен и в името на каква цел ".

В началото на юли Софийската градска прокуратура стартира разслeдване на контракт за правни услуги на Българската банка за развиване. То към този момент е формирано против незнаен причинител. От прокуратурата не оповестяват име с претекста, че от 2017 година досъдебните производства не се образуват против съответни лица. Сред проверяваните обаче е началникът на кабинета на премиера в оставка Лена Бориславова, защото е работила в адвокатската фирма, сключила контракт с банката.

" Политическа акция, аз съм спокойна ", разяснява тогава Бориславова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР