Началникът на група Миграция“ в Областната дирекция на МВР в

...
Началникът на група Миграция“ в Областната дирекция на МВР в
Коментари Харесай

Върнаха на работа полицейския шеф от Разград, търгувал с визи

Началникът на група „ Миграция “ в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград Павел Маринов е възобновен на работа, само че е в отпуск, заяви в отговор на журналистически въпрос шефът на полицейското ведомство старши комисар Мирослав Иванов.

Окръжният прокурор Тихомир Тодоров посочи, че по Закона за Министерство на вътрешните работи чиновник на органите на реда при смяна на мярка за неотклонение от „ задържане под стража “ на по-лека се възвръща на работа. Това обаче не значи, че обвиняванията против Маринов са отпаднали, те са същите като при предявяването им по време на задържането му през август, единствено му е изменена мярката, сподели окръжният прокурор. По думите му следствието по случая продължава, като предстоят да се създадат голям брой експертизи.

Тихомир Тодоров добави, че наблюдаващият прокурор е внесъл в съда искане за краткотрайно премахване от работа на арестувания за рушвет Маринов. Разглеждането е планувано за 21 ноември пред Разградския областен съд. 

Началникът на група „ Миграция “ при Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград Павел Маринов бе арестуван при акция на дирекция „ Вътрешна сигурност “ на Министерство на вътрешните работи и Окръжната прокуратура в Разград през август. 

Припомняме, че седем души, измежду които началникът на отдел „ Миграция " към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград, бяха арестувани за незаконна скица с визи. Става дума за ходатайство при набиране на претенденти за приемане на виза вид D, даваща право на дълготрайно престояване в страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР