"Началник на група в гранична полиция "Златарево" редовно извършва сексуални

...
"Началник на група в гранична полиция "Златарево" редовно извършва сексуални
Коментари Харесай

Секс скандал с началника на ГПУ Златарево

"Началник на група в гранична полиция "Златарево " постоянно прави полови похищения върху работещите там служителки. Началникът постоянно отправял полови подмятания и осъществявал полови набези над служителките в ГПУ " Златарево ", като последните две били пипани по гърдите и задните елементи, с цел да задоволи болния си полов нагон ". Така стартира разпратен до Министерство на вътрешните работи и по върховете на Гранична полиция сигнал.

Авторите на сигнала описват в детайли какво тъкмо прави началникът на група в ръководството, също така са мощно загрижени за неговото здравословно положение, съмнявайки се в това, че поради систематичното спортуване и използването на добавки, началникът има проблем и не може да укроти нагона си.

Преследвал колежките си в тоалетната или ги следил, до момента в който се събличат, оповестява struma.com.

Във връзка със случая работа "Инспекторат " на Министерство на вътрешните работи и началниците в гранична полиция са почнали инспекция за достоверността на написаното в сигнала. Проверката траяла към месец със заключението, че началникът е почтен. Бил оклеветен. До момента обаче в Петрич, откъдето е началникът, се приказва, че недоволствата от него са факт и че инспекциите още не са завършили, защото имало публични недоволства от две от служителките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР