На втора инстанция съдът разглежда мярката на Мирослав Соколов, известен

...
На втора инстанция съдът разглежда мярката на Мирослав Соколов, известен
Коментари Харесай

Миро Дзвера се появи в съда с дрехи за 50 бона

На втора инстанция съдът преглежда мярката на Мирослав Соколов, прочут като Миро Дзвера. Причината покачване на обвиняването е, че е пребил поп-фолк певицата Мария, а даже и я заплашвал с револвер в жилището им.

До момента той бе под домакински арест и през днешния ден се появи в правосъдната палата за разглеждане на делото му. Препитаващият се като лихвар Миро Дзвера бе сниман в съда с облечен в първокласната марка Бърбъри, а облеклата и часовника му бяха оценени на 50 000 лв.. Бе заложил на худи, елек и състезателен панталон. Всички те бяха от именитата марка, а единствено чантичката бе на Луи Вютон.

Само елечето на лихварския необут коства близо 2600 лв., спортния панталон е на цена от 1200, а худото е „ скромните “ близо 1600. По близо 2 000 лева костват маратонките и чантичката, което прави сумарно над 9 000 лева за облеклата по него.

Наблюдателните видяха и първокласният му часовник, който върви за над 40 000 лв., по този начин общо облеклата и аксесоарите по предприемача доближават сериозната сума от 50 000 лева

Преди към 2 седмици гръмна абсурда, че е пребил жена си Мария, която си извади здравно и подаде публична тъжба. Също по този начин тя е входирала и молба за бракоразвод до съда.

Не от дълго време той бе упрекнат и от „ ловеца на фотографи “, че е упражнил физическо принуждение над него без причина.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Миро Дзвера Мара Отварачката Мария попфолк певица Мирослав Соколов побой съд ловец на фотографи new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР