На вчерашната си пресконференция Рафаел Надал заяви, че Роджър Федерер

...
На вчерашната си пресконференция Рафаел Надал заяви, че Роджър Федерер
Коментари Харесай

Роджър Федерер пристигна на Уимбълдън


На вчерашната си конференция Рафаел Надал съобщи, че Роджър Федерер липсва на Уимбълдън. Швейцарецът, който предходната година доближи до четвъртфиналите на Шампионата, пропусна шампионата за пръв път от 23 години насам, защото към момента се възвръща от интервенцията на коляното, която претърпя предишното лято.

Днес обаче „Кралят на тревата“ се завърна в кралството си, въпреки и за малко. По време на една от почивките на мача сред Каролин Гарсия и Мари Боузкова телевизионните камери уловиха Маестрото, който дойде в „Ол Инглънд Клъб“. Напълно разумно, появяването му провокира голям интерес от страна на почитателите, като това наложи рекордьорът по трофеи от шампионата да бъде придружаван от няколко бодигардове.

Причината за изненадващата поява на Федерер е че по-късно през днешния ден той ще вземе присъединяване в особено събитие, с което ще бъде празнувана 100-годишнината от откриването на Централния корт.

Очаква се швейцарецът да се завърне на корта в края на септември, когато ще играе дружно с Рафаел Надал и Анди Мъри на отборния шампионат Laver Cup, който ще се организира в лондонската зала „O2 Arena“ от 23 до 25 септември. Другият шампионат през сегашния сезон, в който Федерер е декларирал присъединяване, е ATP 500 конкуренцията в Базел (24-30 октомври).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР