На възлово кръстовище в Стара Загора между булевардите Цар Симеон

...
На възлово кръстовище в Стара Загора между булевардите Цар Симеон
Коментари Харесай

По искане на ЕЦТП: Легнали полицаи“ на пост в Стара Загора

На основно кръстовище в Стара Загора сред булевардите " Цар Симеон Велики " и " Крайречен " към този момент са построени изкуствени неравности преди пешеходните пътеки, видя кореспондент на Българска телеграфна агенция.

Препоръка за слагането на така наречен легнали служители на реда беше направено от Европейския център за транспортни политики (ЕЦТП) по време на взаимна инспекция от заместник-кмета на община Стара Загора Радостин Танев и Диана Русинова, ръководител на Управителния съвет на ЕЦТП.

Както Българска телеграфна агенция писа повода е, че макар ограничаването на кръстовището от 30 км/ч и поставените камери, колите минават с висока скорост. На кръстовището има причина за конфликтни обстановки сред пешеходци и водачи, което има заплаха да докара до случай. Съоръжението е позиционирано преди маркираната пешеходна пътека, защото неговата съществена роля е понижаване на скоростта преди позволеното място за секване на пешеходци.

По време на инспекцията Русинова уточни, че това е първият вид за предотвратяване от случай на кръстовището. „ Ще следим ограниченията и тяхната успеваемост и ще създадем цялостен мониторинг, а в случай че се наложи – ще дадем и спомагателни насоки “, сподели Диана Русинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР