На удобството, комфорта и елегантността залага новата модна колекция на

...
На удобството, комфорта и елегантността залага новата модна колекция на
Коментари Харесай

Нова модна колекция залага на удобството

На удобството, комфорта и елегантността залага новата фешън сбирка на Мила Захариева. Освен това ефектните дрехи са и доста практични, тъй като са направени от специфични материи, които не се мачкат и галят тялото. За задачата дизайнерката е употребила сатен, кадифе и вълна, както и десенирани материи. А авторските принтове придават впечатляваща характерност на моделите. Важен детайл от сбирката са аксесоарите, шаловете и артистичните лилави кантове, които основават положително въодушевление и чувство за разкош.
По време на виртуална конференция във връзка представянето на линията New Edition на марката La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva бизнесдамата посочи, че доста държи на хубостта и качеството на тоалетите - освен извън, само че и от вътрешната страна. Също по този начин за дизайнерката е извънредно значимо да покаже особено отношение към всяка дама и по тази причина към поръчаните облекла клиентите ще получат и комплимент, който прелестно ще ги изненада.
New Edition е втора сбирка за Мила Захариева, която при започване на април показа 30 атрактивни аутфита от серията Home Edition. Облеклата за у дома, които ти се желае да покажеш и на открито, в този момент са надградени с изискани и стилни модели вид пижама, преобразяващи се в комфортни костюми, а също с палта в истински десени и функционални бомбъри. Новите оферти на дизайнерката са в жанр " красиви вкъщи " и това си проличава от пръв взор.
Аутфитите са доста стилни, елегантни и съвременни, акцентира лицето на сбирката Девора Димитрова. Топмоделът Кристина Несторова, която също взе участие във фотосесията за новата сбирка, призна, че си е купила прелестен костюм, основан с доста обич от дизайнерката, и се усеща в него в действителност специфична. Впечатлена съм от решението на Мила Захариева да прави облекла, които са по едно и също време красиви и удобни, показа актрисата Саня Борисова, която бе специфичен посетител на ревюто на марката на " Златна игла 2021 ".
В тази сбирка е налице хармониране сред дамата и дрехата, разяснява ръководителят на Академията за мода проф. Любомир Стойков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР