На церемонията по връчване на наградите Argus 2020, която се

...
На церемонията по връчване на наградите Argus 2020, която се
Коментари Харесай

Новият Peugeot 208 печели два трофея ARGUS 2020

На церемонията по връчване на премиите Argus 2020, която се организира на 14 януари в Париж, новият Peugeot 208 завоюва наградата „ Автомобил на Argus 2020 “ - най-престижния от трофеите Argus. Автомобилът бе увенчан и с оценката „ Градски автомобил на годината “.

Новият 208 завоюва трофея „ Автомобил на Argus 2020 “. Новият Peugeot 208 зае първа позиция в класирането, изпреварвайки Tesla Model 3 и Kia XCeed, които допълниха челната тройка.

След успеха на SUV Peugeot 3008 през 2018 година и на Peugeot 508 през 2019 година Peugeot получава тази премия за трети път в границите на четири години.

Лоран Бланше, продуктов шеф на марката, получи премията, съпроводен от Жил Видал, шеф Дизайн, и Ерик Дежу, дизайнер на новия Peugeot 208.

Това е най-важното отличие от премиите Argus. За тази специфична премия Argus събира жури от 11 публицисти от най-големите френски вестници.

На седемте кандидата за оценката „ Автомобил на Argus 2020 “ бяха присъдени точки, като всеки от членовете на журито можеше да даде оценка от 1 до 7 за всеки модел. PEUGEOT 208 завоюва 56 точки, с което изпревари Tesla Model 3 и Kia XCeed.

"Връчването на този трофей потвърждава, че новият Peugeot 208 има мощна изкусителна мощност. Три месеца след лансирането му той се радва на незабравим банкет. Благодарение на мултиенергийната си платформа автомобилът разрешава на клиента да избере вида на задвижване и това е, което способства за неговия триумф. Той се вписва идеално в тактиката на Peugeot за препозициониране към първокласния клас коли. Изключително горди сме, че получаваме тази премия, разяснява Лоран Бланше.

Тиери Лонзиано, шеф маркетинг и връзки на Peugeot, получи премията „ Градски автомобил на годината “ за новия 208.

Тази премия се връчва от 18-членното жури на трофеите Argus, които са публицисти, оценяващи специалисти и механически експерти от Argus Group. Те бяха покорени от дизайна на новия Peugeot 208, интериора и неговата мултиенергийна платформа, която му разрешава конвертиране в 100 % електрическа версия. Автомобилът се класира отпред в категорията, изпреварвайки Renault Clio и Opel Corsa.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР