На този етап няма да издигаме кандидат за председател на

...
На този етап няма да издигаме кандидат за председател на
Коментари Харесай

Вигенин: Няма да издигаме кандидат за председател на НС, няма да подкрепим и предложението на ГЕРБ

На този стадий няма да издигаме претендент за ръководител на Народното събрание, само че не имаме намерение да подкрепим и кандидатурата на Росен Желязков. Това сподели на влизане в Народното събрание Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на " Фокус “.

Надявам се този път да оставим господин Рашидов да почива и да се откри друго решение, добави Вигенин. " Аз също показвам оптимизъм да се сформира кабинет, само че няма да е елементарно. Нека да забележим какви са предложенията на първата, на втората политически сили. И едвам тогава ще можем да разясняваме и ние “.

Този път взехме решение, че ще оставим спечелилите да изразят своите отзиви, да създадат своите оферти и тогава да разясняваме, съобщи още Вигенин. " Не може Българска социалистическа партия да взема решение всякога проблемите на страната. За нас е значимо да има работещо Народно заседание и постоянен кабинет. На този стадий не можем да разясняваме въпросът с поддръжка на държавно управление на ГЕРБ, тъй като не знаем те какво оферират. “

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР