На тези избори патриотите трябва да се явим обединени. Националният

...
На тези избори патриотите трябва да се явим обединени. Националният
Коментари Харесай

Партията на Валери Симеонов призова за обединение на патриотите на следващите избори

На тези избори патриотите би трябвало да се явим обединени. Националният фронт за избавление на България (НФСБ) приканва за свикването на общ народен родолюбив конгрес “, оповестиха от партията на Валери Симеонов.

На парламентарния избор на 4 април патриотичните обединения в 44-тото Народно заседание, които бяха в обединението “Обединени патриоти “ (ВМРО, НФСБ и “Атака “), се явиха настрана и нито една от тях не влезе в Народното събрание.

“Вчера Народното събрание одобри скандални промени в Изборния кодекс, с които отстрани рестриктивните мерки за броя изборни секции в страните, отвън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна войска от гласоподаватели – българските изселници в Турция, с която да въздейства на решенията на българския Парламент.

Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и вследствие на разединението на патриотичните сили след решението на Вътрешна македонска революционна организация за независимо явяване на изборите на 4 април “, написа в апела на НФСБ за обединяване на патриотите.

Партията на Валери Симеонов предлага националният родолюбив конгрес да се състои на 10 май.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР