На територията на цялата страна се провежда операция по отношение

...
На територията на цялата страна се провежда операция по отношение
Коментари Харесай

МВР с операция в цялата страна по отношение на издирвани лица

„ На територията на цялата страна се организира интервенция във връзка с престъпния контингент от търсени лица ”, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов пред народните представители от Комисията по вътрешна сигурност.

Той е безапелационен, че Министерство на вътрешните работи следи криминогенната конюнктура в страна и  отхвърли закононарушенията от последните дни да са скрит план за дискредитиране на европредседателството, съобщи bTV.

„ Наистина всяко едно изключително тежко или обвързвано с принуждение, със смъртни случаи, закононарушение е притеснително. От разбора, който вършим за всички тези случаи, не виждаме някаква поредност ”, разяснява той.

Той добави, че криминогенната конюнктура в страната за Министерство на вътрешните работи наподобява по един метод, а за жителите – по напълно различен, изключително в случай че е показан от медиите в дадена посока и поредност.

По време на чуването в Комисията за вътрешна сигурност шефът на Националната полиция комисар Христо Терзийски съобщи, че за миналата година  се търсят общо 317 лица с мярка „ задържане под стража ” .

Сред търсените има безследно изчезнали и лица с влезнали в действие присъди, с наложена мярка „ задържане под стража ”, както и бегълци от затвори.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР