На територията на Община Дряново от 04 до 08 юли

...
На територията на Община Дряново от 04 до 08 юли
Коментари Харесай

Ювентус отново идва в България

На територията на Община Дряново от 04 до 08 юли тази година ще се организира третият Ювентус младши камп в България.
Организаторите на лицензирания лагер на най-титулувания италиански клуб Ювентус са Футболен клуб Комета, C.R.E.A.M. Bulgaria и Juventus-Bulgaria, а хазаин е Община Дряново. И тази година присъединяване в спортния камп ще могат да вземат момчета и девойки до 17-годишна възраст от цялата страна, без значение дали упражняват професионално или просто обичат да спортуват.


Таксата за присъединяване ще бъде една от най-ниските в цяла Европа, като за записване до 03.06.2022 година таксата е 750 лева, а за записване след 03.06.2022 година – 790 лева В таксата са включени пет нощувки, закуска, обяд и вечеря по координиран със спортни диетолози хранителен режим в хотелите на територията на гр. Дряново.
В рамките на сумата децата ще получат още цялостна екипировка на гранда от Торино, специфична за камповете по света – два екипа за Ювентус камп, състоящи се от фланелка, подготвителни къси гащета и футболни чорапи. Всяко участващо дете ще получи още топка и раница на италианския клуб, други дарове, както и пет дни, изпълнени с футбол и занимания.


Допълнителна информация към лагера ще бъде предоставена на публична конференция в залата на Националния стадион „ Васил Левски “ на 10 май, от 11:00 часа. Сред гостите ще има известни футболисти, участници в предходни издания, другари и сътрудници на самодейността.
Подготвена е атрактивна петдневна стратегия, която ще обезпечи на децата незабравими прекарвания и страсти.
Регистрациите са отворени до изчерпването на потенциала на кампа от 90 деца, а искащите да получат повече информация за благоприятни условия и условия могат да го създадат на . Всички въпроси към присъединяване и записването на деца могат да се изпращат на e-mail  или , както и на телефон 0884 218 444 или след предварителна спогодба в офисите на уредниците в София.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР