На тържествена церемония в столицата, WINBET бе удостоена с отличие

...
На тържествена церемония в столицата, WINBET бе удостоена с отличие
Коментари Харесай

WINBET спечели престижната награда True Leaders

На тържествена гала в столицата, WINBET бе удостоена с отличие на следващото издание на премиите True Leaders, които се връчват на най-успешните компании в страната от авторитетната интернационална консултантска компания ICAP CRIF България. 

За първи път WINBET е измежду дребното компании в България, които покриват критериите за премиите True Leaders: да са измежду 300-те най-успешни компании съгласно финансовия индикатор облага преди налози, такси и отчисления (EBIDTA) за предходната финансова година, да имат записано нарастване на личния състав спрямо миналата финансова година, да имат добър кредитен рейтинг съгласно кредитната оценка на ICAP и да бъдат водач в бранша, в който оперират. 

В церемонията взеха присъединяване над 150 посетители и представители на повече от 45 водещи компании и бизнес сдружения в България. 

„ Това отличие е самопризнание за труда и напъните на всеки един от екипа на компанията, с цел да бъде WINBET измежду най-успешните компании в България. Но тези, на които изискуем този триумф са на първо място нашите клиенти, които ни дадоха своето доверие, откриха в нас своя сътрудник в заниманието и ни разрешиха да бъдем да бъде същински водач, в това, което вършим. За тях е нашата най-искрена признателност “, разяснява основният маркетинг-директор на WINBET, госпожа Десислава Колева-Иванова. 

Наградите True Leaders се връчват за десета поредна година от ICAP CRIF България, която  е част от ICAP- най-голямата група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Европа. Носителите на оценката се дефинират въз основата само на справедливи критерии и финансови резултати.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР