На тържествен обяд по повод 24-ти май и тази година

...
На тържествен обяд по повод 24-ти май и тази година
Коментари Харесай

Пенсионираните учители от Симитли отбелязаха 24-ти май с тържествен обяд 

На церемониален обяд във връзка 24-ти май и тази година се събраха пенсионираните учители от Симитли. Мястото на тяхната среща бе ресторант „ Пирин “, а мотивът – един от най-големите празници за всички, които в миналото са се докоснали до образованието, науката, културата и просветата.

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, ръководителят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров, основният секретар на общината Гергана Стоименова и шефът на СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ – град Симитли не пропуснаха да поздравят учителите, въпреки и към този момент не упражняващи обичаната специалност. Те им пожелаха здраве и дългоденствие, само че също по този начин им благодариха за работата, която са свършили през годините и за знанията, които са предали на стотици поданици на община Симитли. Благодарение на тяхната неуморна работа в годините обратно, през днешния ден доста хора от нашата община жънат триумфи в разнообразни сфери – спорт, обучение, просвета, просвета, политика и други.

Учителите с наслада си спомниха за отминалите дни, за своите възпитаници и сътрудници за обичаното учебно заведение и класна стая и обявиха, че са щастливи, тъй като са имали опцията да продължат делото на Светите братя Кирил и Методий и то в родната община Симитли, където са имали опцията да преподават дълги години.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР