ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство

...
ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство
Коментари Харесай

Росен Желязков: ГЕРБ има ясна визия и лидерство в лицето на бъдещия премиер Бойко Борисов

„ ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно водачество в лицето на бъдещия министър-председател Бойко Борисов. “, с тези думи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в 1 МИР-Благоевград Росен Желязков се обърна към над 1000 членове и симпатизанти, изпълнили до краен лимит противоречивата зала в курортния град.

Той благодари на всички, пристигнали на събитието, на което участваха водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, претендентите за евродепутати Андрей Новаков и Асим Адемов, цялостната листа на ГЕРБ за 1 МИР, Томислав Дончев – зам.-председател на партията.

" Вашата здрава психика още веднъж ни събира в тази зала с едно по-осезаемо самочувствие за шестия избор през тези три години. Всичко сме претърпяли, споделили, анализирали. Както за ръководството, което сме имали до 2021 година, по този начин и за интервала, в който бяхме низвергнати. Нито правоговорният, нито правописният речник ще стигнат да опишат това, което ПП-ДБ са споделили против ГЕРБ. Всичко казано като негатив против ГЕРБ издава не тревога, а боязън. А страхът се изпитва тогава, когато човек има чувството, че губи нещо, с което се отъждествява или нещо, към което мощно е привързан, притеглен ", сподели още Росен Желязков.

Желязков напомни, че през вчерашния ден във Враца Борисов забрани на хората си да приказват против досегашните си сътрудници от ПП-ДБ. И ги прикани да приказват на симпатизантите си за това какво са създали за тях до момента и за програмата си.

„ ГЕРБ планува през идващите години благосъстоянието на българина да доближи до 80% от това на европееца. “, добави Росен Желязков.

" Омразата, която се насади от вдигнатите юмруци през последните години, към този момент има своите действителни измерения и то освен в България. Това, което става в Европа, е пъклен притеснително. Омразата на никоя нация не е донесла нищо позитивно. Разединението в България към този момент взима застрашителни размери. И колкото и да се поддаваме на страсти, естественото е да се откри общ език - сред политици, институции и хора. Силата на ГЕРБ постоянно е била в единството и мотивацията да съзидаваме! ", с тези думи се обърна към хората водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според Борисов с помощта на трите години ръководство на " Промяната " страната има единствено 3% асимилиране от Плана за възобновяване и резистентност от милиардите, които си стоят в Брюксел.

„ Единствените, които имаме право да приказваме за Еврозона, сме ние - още преди 3 години щяхме да сме там. Хората стартират да държат и ГЕРБ виновни за безобразията, които са правени. Обраха ни - милиарди от всеки джоб на българите, които се возят на транспортно средство - по 1 лев от нафтата, по 1 лев от бензина. Сега ни обират и през газа - отново е съветски, само че с 30% по-скъп! “, сподели още той. Лидерът на ГЕРБ подсети, че " извънредно значим геостратегически план е АЕЦ " Козлодуй " с двата нови реактора по американска технология, а строител е " Хюндай ". Нужните служащи ще бъдат хиляди.

Борисов сподели още, че

във време на чудовищна война евтиният ток приляга на българското население и българския бизнес, имаме и запаси. Това е постижимо и можем да го поемем като ангажимент ", добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не пропусна и тематиката с Автомагистрала „ Хемус “ и „ Струма “.

" Сега " Струма " щеше да е подготвена, " Хемус " щеше да е подготвен и до Русе щяхме да сме на трошляк. Нула! И освен нула. Те се пробват през - изключително има едни утринни водещи да употребяват пропагандата да ни нападат. Това няма да разреша.

Кирил Петков и неговото държавно управление имаха цялостно болшинство тези три години. Защо не одобриха Плана за възобновяване? Три години - в случай че трябваше да трансформират закони, за какво не ги трансформираха? Уважаеми водещи, за какво те не трансформираха законите, в случай че е трябвало? Защо набиха закони, които не трябват за Плана и лишиха българите за възобновяване след Коронавирус рецесията. ГЕРБ нямат никаква виновност! И колкото и да употребяват тези опорни точки, няма да се съгласим! ", съобщи той.

" За автомагистрала " Струма " ви е мъчително. И би трябвало да сложите едни билбордове на Продължаваме промяната (ПП) - за тези, които стоят в тапите, и единствено с едни стрелкички: " Благодаря за тези обществени контакти няколко часа да стоим в Кресненското дефиле. Едно благо, с едно палче: " Браво, отлично, задръстихте България ", съобщи още Борисов.

Накрая Борисов акцентира какъв брой е значима поддръжката от гласоподавателите. " Има значение да е отчетлива разликата, с цел да можем да имаме увереността, че това, което сме обещавали, защитавали през тези години, ще бъде изпълнено.

Областният координатор и претендент за евродепутат Андрей Новаков благодари на присъстващите в залата

" Персонално съм признателен на всеки един от вас. Вие сте мощ, разбирате ли? “, обърна се към над 1000 души в залата Новаков. " Сигурно мислите, че ще ви приказваме единствено за национална политика, само че не е по този начин. Тук сме, тъй като желаеме по витрините на магазините в Сандански да има не по-лоша храна от Щутгарт. Не желаеме опашки, желаеме Шенген ", обърна се към препълната зала той.

Андрей Новаков прикани за поддръжка с номер 22 в бюлетината за изборите за народни представители и за членове на Европейския парламент.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР