На търговците в Слънчев бряг очевидно изобщо не им пука

...
На търговците в Слънчев бряг очевидно изобщо не им пука
Коментари Харесай

Търговци по морето пробутват само ментета на…

На търговците в Слънчев бряг явно въобще не им пука от провежданите през последната седмица всеобщи полицейски акции против ментетата. От 7-8 дни униформените са погнали продавачите на евтини реплики по курортите, само че това явно не може да ги изплаши и даже и да им бъде иззета стоката, те се доставят с нова порция ментета, които пробутват на туристите, написа Флагман бг. Чужденците, изключително тези, които идват за първа година, мъчно могат да разпознаят някоя от евтините реплики и крепко си пазарят, мислейки, че са хванали голяма ликвидация.

Като топъл самун се харчат най-скъпите модели Nike, с открита камера, които се продават за не повече от 35 лева за чифт. За Converse –най-добрите кецове в света, летовника се бърка в джоба с не повече от трийсетина лв..

Ирландска туристка изпълни чантата си с няколко чифта от марката Nike, като изясни, че ги купува за себе си и не за първи път го прави. „ В Ирландия маратонките даже и по време на понижение не костват толкоз на ниска цена колкото при вас. В края на престоя си ще си купя и няколко стека цигари, тъй като също са на доста преференциална цена във вашата страна”, изясни Ерин от Дъблин.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР