На стадион Васил Левски в сряда вечер ще ври и

...
На стадион Васил Левски в сряда вечер ще ври и
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски - ЦСКА за Купата на България

На стадион " Васил Левски " в сряда вечер ще ври и кипи, защото в спор за място на финала за Купата на България един против различен излизат столичните грандове Левски и ЦСКА . Срещата сред двата тима е реванш от полуфиналите в конкуренцията, откакто " сините " завоюваха с 2:0 гостуването си на " армейците " преди две седмици.
Това е четвърти дуел сред двата дуела в границите на малко повече от месец. В този интервал 26-кратните първенци взеха първата борба за Купата, само че в мача за състезание позволиха проваляне с 1:0. Само преди седмицата двата гранда на българския футбол изиграха свръхестествен дуел, в който ЦСКА поведе с 2:0 в първите минути на дуела, само че през второто полувреме Левски съумя да изравни и изпусна успеха в последните секунди на мача.

Битката в сряда от 18:30 часа на стадион " Васил Левски " се явява най-важният дуел и за двата тима. И " сини ", и " червени " към този момент нямат късмет за купата, като до последно на " Българска войска " се надяваха да надделят в разногласието с Лудогорец за златните медали в шампионата. За Левски успех за Купата на България е още по-голям, тъй като в противоположен случай тимът може и да не взе участие в европейските клубни шампионати.
Със сигурност може да чакаме доста напечено дерби сред столичните грандове, като може да следите мача Левски - ЦСКА НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР