На срещата с актива на партията присъстваха министър Проданов и

...
На срещата с актива на партията присъстваха министър Проданов и
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев от Пазарджик: БСП е гарант за реализацията на социалните мерки в бюджета

На срещата с актива на партията участваха министър Проданов и ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски

Основните параметри на бюджета за 2022 година разиска националният представител и заместник-председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев с кметове и общински съветници, излъчени от Българска социалистическа партия в област Пазарджик, общински ръководители на партията от целия район и членове на Областния съвет. Участие в срещата взеха също министърът на туризма Христо Проданов, ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски, регионалният ръководител на левицата в Пазарджик Петя Цанкова и координаторът за региона Ленко Петканин.

" С новия бюджет изпълняваме наши обществени задължения, за които сме упорствали през годините ", разяснява Драгомир Стойнев, който бе определен за депутат от Пазарджишка област. Хората чакат от Българска социалистическа партия да бъде поръчител за осъществяване на заложените в бюджетната рамка и управническата стратегия обществени ограничения, добави той.

Приоритетите за развиване на туризма в област Пазарджик показа министър Христо Проданов. Специално внимание ще бъде отделено на локални тактики за развиване на туризма по райони, уточни той. Министър Проданов пое ангажимент за осъществяване на полемика с локалния туристически отрасъл, която да се организира във Велинград, прочут като спа столица на Балканите.

Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски сложи акцент върху подготовката на партията за присъединяване в локалните избори, което минава през сполучливо показване в ръководството на страната. В рамките на срещата бяха дискутирани още национални и локални тематики и взаимоотношението с съдружните сътрудници.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР