На специално събитие в Копенхаген компанията Audi представи интериора на

...
На специално събитие в Копенхаген компанията Audi представи интериора на
Коментари Харесай

Пет екрана, 16 колони и 2 камери вместо огледала за новия Audi e-tron

На особено събитие в Копенхаген компанията Audi показа интериора на електрическия кросоувър e-tron. Екип на Vesti ще има опцията пръв да види онлайн новия модел, когато на 30 август бъде показан в Брюксел. Сега, обаче, имаме към този момент визията на интериора. И той наподобява супер моделно на фона на супер модерното задвижване. Тук приказваме за аудио система за обемен тон Bang & Olufsen с 16 високоговорителя, усилвател и мощ от 705 вата, както и „ виртуални” странични огледала под формата на камери.

Архитектурата на предния панел е изпълнена в стилистиката на последните модели на марката: A6, A7, A8 и Q8. Това значи „ виртуален” приборен панел, централен екран за информационно-развлекателната система и сензорен екран за ръководство на климатичната система.

На вратите, малко под стъклата, са ситуирани два 7-инчови екрана с органични светодиоди. На тях се предава картината от камерите, заместващи обичайните странични огледала. Предвидени са три режима за обрисуване: шосе, завой и паркиране.

Задвижването на Audi e-tron ще се обезпечава от два електромотора със сумарна мощ 360 к.с. В състезателен режим тази мощ може за малко да доближи 408 к.с. Благодарение на батерия си с потенциал 95 kWh, e-tron ще може да изминава до 400 км с едно зареждане (съгласно новия цикъл WLTP).

От място до 100 км/ч електрическият кросоувър ще форсира за 6 секунди, а оптималната му скорост ще доближава 200 км/ч.

В продажба новият модел ще влезе през 2019 година, като цената му ще стартира от към 80 000 евро.

В Русия създават „ летящ автомобил”

Илон Мъск извърши заричане! Произвежда по 5000 Model 3 на седмица

KIA Ceed продължава да е основа на триумфа (тест драйв)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР