На специална пресконференция Кристиян Шкварек ще изложи мотивите си за

...
На специална пресконференция Кристиян Шкварек ще изложи мотивите си за
Коментари Харесай

Кандидатът за евродепутат от ВМРО Кристиян Шкварек съди Фейсбук за цензура

На специфична конференция Кристиян Шкварек ще изложи претекстовете си за подхванатите правосъдни дейности, както и детайлности към проблемите с цензурата в обществените мрежи и интернет. Заповядайте през днешния ден,  8 май 2019 година, от 13:00 часа в пресклуба на Българската телеграфна организация .

Ето апела на Шкварек:

Уважаеми сътрудници,

Българската конституция подсигурява правото на изложение на мнение и разпространяване на словото. Това важи с още по-голяма мощ, когато изразяващият мнението си жител е и претендент за европейски народен представител, искащ да съставлява страната ни в Европейския парламент.

Смятам, че това конституционно мое право бе жестоко нарушено в изискванията на прилагане на обществената мрежа „ Facebook “. При липса на каквито и да е било резонни причини админите на обществената мрежа блокираха профила ми в нея за период от 30 дни. Смятам, че по този метод са нарушени правата ми на български жител и претендент за български представител в Европейския парламент.

Като съзнателен жител и покровител на правовата страна, считам да защитя правата си по правосъден път. За задачата ще подам сигнал в Централната изборна комисия и ще заведа иск против компанията „ Facebook “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР