На снимката: Доналд ТръмпВ събота Доналд Тръмп заяви, че няма

...
На снимката: Доналд ТръмпВ събота Доналд Тръмп заяви, че няма
Коментари Харесай

Тръмп нямал интерес да се върне в Twitter

На фотографията: Доналд Тръмп
В събота Доналд Тръмп съобщи, че няма интерес да се върне в Twitter, макар че в анкета, проведена от новия притежател Елон Мъск, болшинството гласоподава в интерес на възобновяване на някогашния президент на Съединени американски щати в обществената мрежа. На Тръмп бе неразрешено да употребява обществената медия поради подстрекателство към принуждение по отношение на щурма на Капитолия през 2021 година

Малко над 15 милиона консуматори на Twitter гласоподаваха в анкетата, като 51,8 % от тях се оповестиха в интерес на възобновяване.

„ Народът се изрече. Тръмп ще бъде възобновен “, написа Мъск в Туитър.

Акаунтът на Тръмп в Twitter, който преди да бъде неразрешен на 8 януари 2021 година имаше над 88 милиона почитатели, стартира да събира почитатели и до 22:00 ч. в събота имаше близо 100 000 почитатели. Някои консуматори в началото оповестиха, че не могат да следват възобновения акаунт в събота вечерта.

„ Не виждам никаква причина за това възобновяване “, съобщи някогашният президент посредством видеоклип, когато бе запитан дали възнамерява да се върне в Twitter.

Той съобщи, че ще се придържа към новата си платформа Truth Social, приложението, създадено от неговия стартъп Trump Media & Technology Group (TMTG), което съгласно него има по-добра ангажираност на потребителите от Twitter и се оправя „ феноменално добре “.

Тръмп, който във вторник започва акция за връщане на Белия дом през 2024 година, похвали Мъск и съобщи, че постоянно го е харесвал. Но Тръмп също по този начин съобщи, че Twitter страда от ботове, подправени сметки и че проблемите, с които се сблъсква, са „ невероятни “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР