На силен обстрел бе подложен през изминалата нощ вторият по

...
На силен обстрел бе подложен през изминалата нощ вторият по
Коментари Харесай

Войната: Силен обстрел на Харкив, Зеленски отмени данъци

На мощен обстрел бе подложен през миналата нощ вторият по население украински град Харкив (Харков).

В Киев са били усетени два гърмежа на югозапад, звучаха сирените за въздушна паника.
https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/харков харкив 1 сн некста.JPG " border= " 0 " alt= " " width= " 733 " height= " 922 " /> Снимка от Харкив от тази нощ.

Ето и най-важното от миналата нощ:

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш не изключва опцията за нуклеарна война.

Кметът на Мелитопол Иван Федоров, похитен от съветски нашественици, е в Луганск. Нищо не се знае за ориста на отвлечения кмет на Днепрорудни Евгений Матвеев.

Русия изчерпва захарта и зърното, Китай е помолен да помогне с храна.

Зеленски отстрани налозите за едноличните търговски и разгласи премахването на данъчните проверки за бизнеса. Премахва се налог " облага " и налог върху приходите на физическите лица и се вкарват 2 на 100 налог " оборот ", който е изискуем непринудено - в случай че имате пари, плащате, в случай че не, не плащате.

Адвокати на правозащитната организация " ОВД-Инфо " не могат да открият Марина Овсяннкова, която беше арестувана от полицията, откакто сподели антивоенен афиш по време на предаването " Время " на Първи канал на съветската телевизия.

От началото на войната в Украйна 90 деца са починали и над 100 са ранени. Близо 2500 души са починалите в Мариупол. В Чернигов вследствие на обстрел от съветски войски на 14 март починаха 10 души. От началото на нашествието Русия е изстреляла повече от 900 ракети по Украйна.

Руският олигарх Роман Абрамович бе видян на ВИП терминала на летище " Бен Гурион " до Тел Авив да чака да приготвят частния му аероплан за Истанбул. Абрамович бе глобен от Европейски Съюз, а Израел се чака всеки миг да приложи всички ограничавания, наложени на руснаци от Европейски Съюз.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР