На Шакира вероятно никак не ѝ е лесно, предвид немалкото

...
На Шакира вероятно никак не ѝ е лесно, предвид немалкото
Коментари Харесай

Най-сладките моменти на Шакира

На Шакира евентуално по никакъв начин не ѝ е елементарно, поради немалкото проблеми, с които се сблъска напоследък - от раздялата с Жерар Пике до обвиняванията в данъчни измами. Но все пак, има едно нещо, което постоянно крепи певицата и ѝ дава смисъл да продължава напред. И това са нейните две деца.
 Шакира още веднъж има проблеми с испанските управляващи - защо ще бъде разследвана
Ще влезе ли в пандиза Шакира

Певицата отново има проблеми с испанските управляващи

Затова Шакира е съсредоточена върху развъждането им и постоянно, когато има време, се отдава на занимания с тях.

Преди два дни 46-годишната изпълнителка на " Hips Don`t Lie " показа фотоси от моментите, които прекарва със синовете си Саша (8 г.) и Милан (9 г.), от връзката с някогашния ѝ брачен партньор Жерар Пике. " На мача на Доджърс. Невероятна игра ", написа тя към фрагментите, на които театралничи дружно с двамата си наследника от трибуните на стадиона в Лос Анджелис. Майката разгласява и видео, на което Саша пее дружно с нея и близка другарка.

Въпреки че измина повече от година, откогато певицата и някогашният футболист се разделиха, звездата споделя, че прави всичко допустимо, с цел да прикрие обстановката от децата си. " Опитвам се да го върша, с цел да ги защитя, тъй като това е задача номер едно в живота ми ", показа тя пред ELLE.

И е безапелационна в това да обезпечи на синовете си допустимо най-нормален живот. " Защото няма по какъв начин да избягат от обстоятелството, че аз съм обществена персона, както и техният татко. Но се опитваме да осигурим колкото се може повече " нормалност " и да живеем в действителност като елементарни хора. "
 Шакира победи с цели осем награди на Premios Juventud 2023
Триумфът на Шакира

Певицата напомни, че още е на върха

През април  разкри в обществените мрежи за преместването си от Барселона, където живееше последните осем години със фамилията си, в Маями.

" Установих се в Барселона, с цел да дам на синовете си непоклатимост, същата, която в този момент търсим в друго кътче на света. Днес започнахме нова глава в търсенето на благополучие ", написа тогава тя в своя Instagram профил. И не пропусна да благодари на всички тези, които " сърфираха " с нея по вълните в Барселона, " градът, в който научих, че без подозрение другарството е по-дълго от любовта ", напомня People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР