На редовното си заседание Министерският съвет ще одобри допълнителни разходи

...
На редовното си заседание Министерският съвет ще одобри допълнителни разходи
Коментари Харесай

Кабинетът ще одобри допълнителни разходи по програмата „Отново заедно

На постоянното си съвещание Министерският съвет ще утвърди спомагателни разноски за 2021 година за финансово обезпечаване на действия по Национална стратегия „ Отново дружно ", съобщи кореспондент на БГНЕС.

Очаква се кабинетът да утвърди и спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2021 година за погашение на в допълнение заплащане за реализирани резултати от труда на шефовете на общинските детски градини, учебни заведения, центрове за и центрове за специфична просветителна поддръжка.
 Кирил Петков: В един предстоящ кабинет политическите сили би трябвало да сложат най-хубавите си фрагменти Кирил Петков: В един предстоящ кабинет политическите сили би трябвало да сложат най-хубавите си фрагменти
„ В един предстоящ кабинет всички политически сили би трябвало да сложат най-хубавите си фрагменти за всяка една позиция. “ Това сподели в ефи...

Министрите ще решат и за спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2021 година за възобновяване на транспортните разноски или на разноските за наем на педагогическите експерти в институциите в системата на предучилищното и учебното обучение, и за финансиране на обхванатите в наложителното предучилищно обучение деца, навършили 4-годишна възраст.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР