На предстоящите на 4 април парламентарни избори няма да има

...
На предстоящите на 4 април парламентарни избори няма да има
Коментари Харесай

Без Обединени патриоти на изборите, ВМРО ще се явява самостоятелно

На идните на 4 април парламентарни избори няма да има коалиция " Обединени патриоти ". Участващата във властта партия Вътрешна македонска революционна организация разгласи, че ще се явява независимо.

Организационният секретар на партията Юлиан Ангелов изясни решението с желанието на структурите на партията, както и от представянето на групировката на локалните и на евроизборите през 2019 година.

По думите му актуалните съдружни сътрудници на Вътрешна македонска революционна организация – НФСБ, са известени. Разговори по тематиката са провели водачите на двете партии Красимир Каракачанов (ВМРО) и Валери Симеонов (НФСБ).

В края на януари нещата изглеждаха по друг метод. Тогава Валери Симеонов разгласи, че ще се явяват дружно на изборите. " За нас форматът на патриотична коалиция е сполучлив, считаме че тя може да бъде разширена и с присъединяване на други партии, които имат действителни патриотични стратегии и идеологии ", сподели тогава той.

В петък зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов разгласи, че сред двете обединения няма неприятни връзки. " Няма напрежение или идеологически разлики. Истината е, че Вътрешна македонска революционна организация се развива. Ние имаме визия за развиване на патриотичното придвижване, която би трябвало да продължим сами ", сподели той във връзка окончателното раздробяване на коалиция " Обединени патриоти ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР