На празничния 6 май ни очаква значителна облачност. В София

...
На празничния 6 май ни очаква значителна облачност. В София
Коментари Харесай

Синоптик с лоша новина за времето в София на Гергьовден

На празничния 6 май ни чака забележителна облачност. В София и над западните региони преди обяд тя ще бъде раздрана, само че забележителна. Бързо ще се усилва и следобяд се чакат валежи в южните и източните елементи от страната.

В неделя ще има повече слънце и валежи основно в планините. В понеделник преваляванията ще бъдат нищожни. 

Това прогнозира синоптикът Петър Янков в студиото на " България заран ". Според него сред 9 и 12 ч., по време на парада в София, няма да вали в столицата. Валежите се чакат следобяд

" През идващите дни валежите у нас ще бъдат постоянно събитие, ще преминат няколко облачни талази. Първата ще стартира във вторник - с намаляване на температурите и валежи основно над западната половина от страната. От сряда-четвъртък стартира нов развой, като валежите в петък и събота ще бъдат обилни. Температурите в първата половина на идната седмица ще бъдат сред 12 и 17 градуса ", предвижда още Янков пред Bulgaria ON AIR.

В края на новата седмица може да чакаме градусите да скочат до 21-22 - с един-два градуса по-ниски от нормалните за първите 10 дни на месец май.

В края на лятото се чака да се появи топло течение, което ще окаже съществено въздействие. Прогнозира се захлаждане над Европа и по-студена и дъждовна зима. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР